Împachetări de porc grecești ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,82 USD pe porție. Acest curs principal are 433 calorii, 32g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Dacă aveți muștar, buruieni de mărar, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Șuncă Grecească Împachetează, Mielul Grecesc Împachetează, și Împachetări Grecești La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sucul de lămâie, uleiul, muștarul, 1-1/4 lingurițe de usturoi și oregano; adăugați carnea de porc. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Într-un castron mic, combinați castravetele, iaurtul, sarea, mărarul și usturoiul rămas; acoperiți și refrigerați până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Usturoi Goya®
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Crengute De Marar Proaspat Culese
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scurgeți și aruncați marinada. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și înveliți ușor grătarul. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă folosind o tigaie de picurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Roșii Feliate, Opțional
4
Grill muschiulet, neacoperit, peste direct mediu-mare timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Așezați carnea peste tava de picurare și grătarul, acoperit, la foc indirect mediu-fierbinte timp de 10-15 minute mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 160 centimetrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, Opțional
6
Lăsați să stea 5 minute.
7
Între timp, înfășurați tortilele în folie; așezați pe grătar timp de 1-2 minute pe fiecare parte sau până se încălzește. Feliați filetul în fâșii; așezați pe tortilla. Topiți fiecare cu 3 linguri de sos de iaurt și 1 lingură de ceapă verde.