Carne de porc glazurată cu caise

Carne de porc glazurată cu caise
Carne de porc glazurată cu caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 516 calorii , 53 g de proteine și 10 g de grăsime per porție. Pentru 3,73 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de aceasta reteta. Această rețetă de la Allrecipes necesită conserve de caise, pesmet, friptură de muschi de porc și amestec de sos pentru salată și condimente. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 88% , ceea ce este grozav. Încercați Tartă cu mere glazurate cu caise , zahăr brun și muschi de porc glazut cu balsamic și cotlete de porc glazurate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Crengute De Rozmarin Proaspat, Descapate Si Tocate Marunt, Cam 2 Linguri3 Crengute De Rozmarin Proaspat, Descapate Si Tocate Marunt, Cam 2 Linguri
2
Combinați amestecul de sos cu pesmetul. Ungeți fiecare felie de porc cu amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Plic Amestec De Sos De Salată Italian ParmezanPlic Amestec De Sos De Salată Italian Parmezan
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Puneți într-o tavă de copt și acoperiți uniform cu conservele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Echipamente pe care le vei folosi
Fructe De Padure Proaspete Amestecate (cum Ar Fi Afine, Zmeura, Mure Si Capsuni. Cojiti Si Taiati In Sferturi Daca Folositi Capsuni.)Fructe De Padure Proaspete Amestecate (cum Ar Fi Afine, Zmeura, Mure Si Capsuni. Cojiti Si Taiati In Sferturi Daca Folositi Capsuni.)
4
Coaceți aproximativ 25-35 de minute sau până când sunt bine gătite.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Crengute De Rozmarin Proaspat, Descapate Si Tocate Marunt, Cam 2 Linguri3 Crengute De Rozmarin Proaspat, Descapate Si Tocate Marunt, Cam 2 Linguri
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista