Carne de porc glazurată cu caise
Carne de porc glazurată cu caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 516 calorii , 53 g de proteine și 10 g de grăsime per porție. Pentru 3,73 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de aceasta reteta. Această rețetă de la Allrecipes necesită conserve de caise, pesmet, friptură de muschi de porc și amestec de sos pentru salată și condimente. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 88% , ceea ce este grozav. Încercați Tartă cu mere glazurate cu caise , zahăr brun și muschi de porc glazut cu balsamic și cotlete de porc glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați amestecul de sos cu pesmetul. Ungeți fiecare felie de porc cu amestecul de pesmet.
Puneți într-o tavă de copt și acoperiți uniform cu conservele.
Coaceți aproximativ 25-35 de minute sau până când sunt bine gătite.