Carne de porc dulce-acrișoară la slow cooker

Uită să ieși în oraș sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare chinezească. Încearcă să prepari acasă carne de porc dulce-acrișoară la slow cooker. Această rețetă este pentru 4 persoane și costă 4,53 USD per porție. Acest fel principal are 690 de calorii , 82 g de proteine și 14 g de grăsimi per porție. 21 de persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Dacă ai la îndemână sare, usturoi, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o poți prepara. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute . Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără gluten și fără lactate . Vă este oferită de Foodnetwork. Cu un scor de 97% , acest fel de mâncare este uimitor. Carne de porc Kahlua cu sos dulce-acrișor de ananas la slow cooker , mușchiuleț de porc cu sos de mere și cimbru și frunze de mentă la slow cooker și carne de porc cu fasole Garbanzo la slow cooker sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Aranjați cartofii și ceapa pe fundul slow cooker-ului.
Puneți carnea de porc peste cartofi și ceapă.
Întindeți usturoiul peste tot pe carnea de porc.
Într-un bol mediu, amestecați apa, ketchup-ul, oțetul, zahărul, sosul de soia, muștarul, piperul negru și sarea.
Turnați amestecul peste carnea de porc.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 până la 8 ore sau la foc mare timp de 3 până la 4 ore.
Tăiați carnea de porc în felii subțiri pe lungime și serviți 350 g pentru această masă.
Se servește cu toți cartofii, ceapa și sosul.