Carne de porc cu piper dulce
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în repertoriul dvs., Carne de porc cu ardei dulce ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 337 de calorii, 31 g de proteine și 17 g de grăsimi. Pentru 3,04 USD per porție, primești un fel principal care servește 4. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Dacă aveți sare, piper, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Cu un scor de lingură de 70%, acest fel de mâncare este solid. Gustul de ardei dulce tricolor, gustul de ardei dulce (Heinz) și stridiile cu condiment de ardei dulce sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pentru gust de ardei, într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, fierbeți ardeii și ceapa în 1 lingură de ulei timp de 7 minute sau până când ceapa este fragedă; scurgere. Se amestecă vinul sau bulionul, zahărul brun și oțetul. Reduceți căldura la minim; gătiți până când lichidul se evaporă, aproximativ 13 minute.
Scoateți amestecul de legume și păstrați-l la cald.
Se presară cotlete de porc cu sare și piper. În aceeași tigaie, rumeniți carnea de porc în uleiul rămas timp de 3 minute pe fiecare parte. Reduce caldura; acoperiți și gătiți timp de 5-6 minute sau până când sucul din carne curge limpede.
Serviți cu gust de piper.