Carne de porc crocantă de salvie și parmezan cu salată de varză de mere roșii

Carne de porc crocantă de salvie și parmezan cu salată de varză de mere roșii
Carnea de porc crocantă de salvie și parmezan cu salată de mere roșii necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 460 calorii, 44G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 40 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de iaurt natural, mere cu piele roșie, frunze de salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 95%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Muschi de porc parmezan-salvie, Cotlet de porc cu crustă de parmezan și salvie, și Cotlet de porc cu sos de salvie parmezan.

Instrucțiuni

1
Așezați fripturile de porc între două foi de folie alimentară sau hârtie de copt și bateți cu un sucitor până la aproximativ 1 cm grosime. Bateți pâinea într-un robot de bucătărie pentru a face pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De PorcFripturi De Porc
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2
Adăugați salvia și pulsați încă de câteva ori pentru a toca aproximativ frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Se amestecă parmezanul și se întinde pe o farfurie mare. Se condimentează cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
4
Unul câte unul, înmuiați fiecare friptură în oul bătut, lăsați excesul să se scurgă, apoi apăsați în amestecul de pesmet pe ambele părți. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă și prăjiți fripturile timp de 3-4 minute pe fiecare parte până când sunt fierte. Între timp, amestecați varza, Zara sau iaurtul și mărul, apoi condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Serviți fripturile cu salată de varză și o pană de lămâie, dacă folosiți, pentru stoarcere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Crisp funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Revista