Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați porc Chop Veggie Medley. Această rețetă servește 6 și costă 3,21 USD pe porție. O porție conține 487 calorii, 37g de proteine, și 13g de grăsime. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, ceapă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Veggie Sunca Potpuriu, Iason ' s Veggie Medley, și Amestec De Legume Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare antiaderentă, sotati ceapa si usturoiul in ulei timp de 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați Cotletele de porc; se rumenesc pe ambele părți și se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
3
Îndepărtați cotletele și ceapa cu o lingură pliată; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Adăugați apă la picături; aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite din tigaie. Întoarceți cotletele și ceapa în tigaie; adăugați roșiile. Aduceți la fierbere. Reduceți capacul de căldură și fierbeți timp de 25-30 de minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Se amestecă porumbul și dovleceii; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute mai mult sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.