Carne de porc chinezească crocantă

Carnea de porc chinezească crocantă ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 173g de grăsime, și un total de 1704 calorii. Această rețetă servește 4. 309 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați ghimbirul rădăcină knob, sosul de ardei iute Thailandez, sosul de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Anul Nou Chinezesc: Carne De Porc Prăjită Chineză (Siu Yuk), Carne De Porc Patatim (Filipineză - Chineză Picior De Porc Fiert / Knuckles), și Slow Cooker Carne de porc chinez aka carne de porc Char Siu.
Instrucțiuni
Frecați carnea de porc cu cinci condimente și 2 lingurițe sare de mare apoi lăsați, neacoperit, la frigider cel puțin 2 ore, dar de preferință peste noapte. Când este gata de gătit, încălziți cuptorul la setarea maximă.
Așezați carnea de porc pe un raft peste o formă de prăjire, asigurându-vă că pielea este expusă. Prăjiți timp de 10 minute înainte de a reduce focul la 180C/ventilator 160C/gaz 4, apoi lăsați să gătească încă 1 oră. Aruncați o privire la carnea de porc dacă pielea nu este crocantă, creșteți căldura la 220C/ventilator 200C/gaz 7, apoi gătiți încă 30 de minute până când este crocantă. Lăsați să se odihnească pe o placă timp de cel puțin 10 minute.
Pentru a face sosul de scufundare, amestecați toate ingredientele împreună cu 2 lingurițe de apă.
Tăiați carnea de porc în bucăți mici, apoi serviți cu sosul, plus orez fiert și verdeață aburită, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Crisp. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.