Carne de porc asiatică la grătar și paste cu tăiței crocanți

Carnea de porc asiatică la grătar și pastele cu tăiței crocante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 458 calorii. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați filet de porc cu aromă de teriyaki, paste gemelli, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Crocantă De Paste Asiatice, Salată Crocantă De Muschi De Porc Asiatic, și Carne de porc asiatică cu tăiței pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet, adăugând păstăi de mazăre în ultimul minut de gătit. Clătiți cu apă rece; scurgere.
Se amestecă pastele, păstăile de mazăre și morcovii într-un castron mare.
Se amestecă zahărul, uleiul, sosul de soia și pachetul de condimente din amestecul de supă într-un castron mic cu sârmă (zahărul și condimentele se vor dizolva în timpul refrigerării).
Se toarnă pansamentul peste amestecul de paste; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră până laamestecați arome.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Acoperiți și grătați carnea de porc la 5 până la 6 inci de la foc mediu 15 până la 20 de minute sau până când carnea de porc este ușor roz în centru.
Tăiați carnea de porc în felii subțiri.
Rupeți tăiței ramen în bucăți.
Adăugați la amestecul de paste; aruncați. Tapetați platoul de servire sau 4 farfurii cu frunze de salată. Se amestecă amestecul de paste în centrul platoului de servire sau se împarte între 4 farfurii. Aranjați feliile de porc deasupra; se presară cu semințe de Sesam.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Eseu Chenin Blanc]()
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor salata de fructe, aromele de guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele Sur se află pe mai puțin timp de câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromat completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect singur ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acrișoare și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier