Carne De Porc Și Piersici Kabobs

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc și piersica. O porție conține 189 calorii, 17g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos de grătar cu ochi de taur, piersici, ceapă vidaliană și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma piersicile, puteți urma acest fel principal cu Ușor Ca Piersicile De Plăcintă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Peach și carne de porc Kabobs, Peach & Pui Kabobs, și Pui de pui cu glazură de piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Tăiați pene de piersică și ceapă transversal în jumătate; filetați pe 6 frigarui alternativ cu carne.
Grătar 15 min. sau până când carnea este gata, întorcându-se ocazional și perindând cu sos de grătar în ultimele 5 min.