Carne de porc și legume prăjite cu sos asiatic picant
Carnea de porc și legumele prăjite cu sos asiatic picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 233 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos hoisin, sare, usturoi îmbuteliat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Se amestecă carnea de porc prăjită și legumele cu sos dulce de soia, Pui și legume picante prăjite, și Se Amestecă Carnea De Porc Prăjită Cu Legume (Ww).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Combinați sosul hoisin și următoarele 4 ingrediente (prin ardei roșu măcinat), amestecând până se omogenizează; setați partea.
Adăugați carne de porc în tigaie; se presară piper negru și sare. Gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Adăugați ulei de susan în tigaie.
Adăugați dovleceii, ardeiul gras și ghimbirul; se prăjește 4 minute sau până când ardeiul gras este fraged. Se amestecă ceapa și carnea de porc.
Adăugați amestecul de hoisin în tigaie; aruncați pentru a acoperi.
Se presară cu semințe de susan.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Lubanzi Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.