Carne de porc în sos de vin

Carne de porc în sos de vin
Carnea de porc în sos de vin ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 354 calorii, 35g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de usturoi, friptură de porc, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Muschiulet de porc cu sos de vin, Cotlete de porc cu sos de vin roșu, și Cotlet De Porc Cu Sos De Vin Oregano.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mare și rumeniți rapid carnea de porc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Se toarnă vinul și se amestecă pesmetul pentru a acoperi carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se amestecă ceapa, șalotele, usturoiul și pătrunjelul într-un bol și se presară peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Transferați cuptorul olandez în cuptorul preîncălzit și gătiți 10 minute. Reduceți căldura la 350 de grade F (175 grade C) și turnați în stoc. Acoperiți și continuați să gătiți 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Scoateți capacul, creșteți căldura la 400 de grade F (200 de grade C) și gătiți încă 10 minute.
7
Se presară cu oțet pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista