Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați muschiul de porc în sos de arahide. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 349 calorii, 34G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei, usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Loin de porc afumat cu arahide cu sos BBQ cu unt de arahide și salată de morcovi și ceapă murată, Carne de porc în sos de Pasillan și arahide, și Muschi De Porc Cu Sos De Lingonberry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se Încălzește 1 Lingură. ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați carne; gatiti 5 min. sau până se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
4
Transferați în tigaia de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Adăugați 1 cană bulion; capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
6
Coaceți 1-1 / 4 ore sau până când carnea este gata (145F), ungând la fiecare 30 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Între timp, gătiți și amestecați ceapa și usturoiul în tigaie sau tigaie la grătar la foc mediu-mare 5 min. sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Roșii Feliate, Opțional
8
Scoateți din tigaie; curățați usturoiul. Aproximativ 30 min. înainte ca carnea să fie gata, amestecați bulionul rămas, sosul de roșii, ardeii ancho, ardeiul chipotle, 1/2 cană de nuci, ceapa și usturoiul în blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, Opțional
9
Încălziți uleiul rămas în cratiță medie la foc mediu.