Carne De Oaie

Carne De Oaie
Carnea de oaie este o fără gluten felul principal. O porție conține 1028 calorii, 104G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $18.94 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, pastă de roșii, stoc de legume și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de semințe de struguri ar putea urma acest curs principal cu Strawberry Crumble ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dum De Oaie Biryani, Curry De Oaie, și Curry de oaie al mamei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez mare, încălziți uleiul la foc mediu până începe să strălucească. Se amestecă ceapa, usturoiul, morcovii, țelina și rozmarinul proaspăt și se gătește până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați carnea de oaie și amestecați până când toate părțile cărnii s-au rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De OaieCarne De Oaie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Adăugați vinul și pasta de roșii și lăsați să gătească aproximativ 10 minute. Apoi adăugați stocul de legume sau apa, reduceți căldura la mediu-scăzut și lăsați să fiarbă timp de 4 până la 6 ore, verificând periodic pentru a vă asigura că lichidul nu se disipează și adăugând apă dacă este necesar. Când carnea începe să devină fragedă, adăugați cartofii. Condimentează cu sare și piper. Tocanul se termină când carnea este foarte fragedă (aroma trebuie să fie intensă și foarte gustoasă). Reglați condimentul, după cum este necesar, și bateți untul chiar înainte de servire pentru a face sosul puțin mai bogat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Revista