Carne De Oaie

Carne De Oaie
Carnea de oaie este o fără gluten felul principal. O porție conține 1028 calorii, 104G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $18.94 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, pastă de roșii, stoc de legume și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de semințe de struguri ar putea urma acest curs principal cu Strawberry Crumble ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dum De Oaie Biryani, Curry De Oaie, și Curry de oaie al mamei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez mare, încălziți uleiul la foc mediu până începe să strălucească. Se amestecă ceapa, usturoiul, morcovii, țelina și rozmarinul proaspăt și se gătește până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați carnea de oaie și amestecați până când toate părțile cărnii s-au rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De OaieCarne De Oaie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați vinul și pasta de roșii și lăsați să gătească aproximativ 10 minute. Apoi adăugați stocul de legume sau apa, reduceți căldura la mediu-scăzut și lăsați să fiarbă timp de 4 până la 6 ore, verificând periodic pentru a vă asigura că lichidul nu se disipează și adăugând apă dacă este necesar. Când carnea începe să devină fragedă, adăugați cartofii. Condimentează cu sare și piper. Tocanul se termină când carnea este foarte fragedă (aroma trebuie să fie intensă și foarte gustoasă). Reglați condimentul, după cum este necesar, și bateți untul chiar înainte de servire pentru a face sosul puțin mai bogat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Revista