Carne Asada Tacos cu Salsa verde

Carne Asada Tacos cu Salsa verde
Carne Asada Tacos cu Salsa verde necesită aproximativ 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 1605 calorii, 112g de proteine, și 66g de grăsime fiecare. Pentru $6.84 pe portie, această rețetă acoperă 72% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 83 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump. Dacă aveți la îndemână oțet, tortilla de porumb, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 98%. Rețete similare includ Carne Asada Tacos cu Salsa verde, Carne Asada Tacos, și Tacos Carne Asada.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Adăugați bulionul de legume, roșiile, ardeii chipotle, ceapa și usturoiul într-un cuptor olandez și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Stoc De LegumeStoc De Legume
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Într-un castron mic, combinați chimenul, pudra de chili, sarea și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Praf De ChiliPraf De Chili
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Presărați amestecul de condimente peste carnea de vită, astfel încât să fie acoperită uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
6
Puneți carnea de vită condimentată în cuptorul olandez și acoperiți. Se fierbe la cuptor până când carnea este fragedă cu furculița, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
CuptorCuptor
7
Scoateți carnea de vită din oală și puneți-o într-un vas de copt. Se toacă cu 2 furculițe și se stropește cu o parte din lichidul de fiert pentru a menține carnea umedă. Acoperiți cu niște folie de aluminiu până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Preîncălziți un pui de carne.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
9
Puneți ardeii poblano pe o tigaie de foi sub broiler timp de 8 minute, rotind la fiecare 2 minute până când cojile sunt carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PoblanoPiper Poblano
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
TigaieTigaie
10
Scoateți tigaia din broiler, puneți ardeii într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și lăsați-i să stea pentru a permite pielii să se separe de carne, aproximativ 10 minute. Miez, semințe și curățați pielea carbonizată de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Pui BroilerPui Broiler
BolBol
TigaieTigaie
11
Adăugați ardeii împreună cu ingredientele rămase de salsa, cu excepția a 3/4 din avocado tăiat cubulețe, într-un blender. Pureați amestecul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
ArdeiArdei
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Se toarnă amestecul într-un castron mediu și se adaugă restul de avocado tăiat cubulețe. Aruncați ușor salsa cu o spatulă de cauciuc pentru a acoperi avocado. Gustați și reglați condimentele cu mai multă sare și piper, dacă este necesar. Pune deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CondimenteCondimente
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
13
Aduceți uleiul de canola la 350 de grade F într-o tigaie mare la foc mediu. Prăjiți tortilele de porumb în loturi până când sunt crocante, dar încă ușor flexibile, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Transferați-le într-o tavă de foi căptușită cu prosoape de hârtie pentru a scurge excesul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
15
Puneți tortilele de făină într-un prosop umed și cuptorul cu microunde timp de 45 de secunde la înălțime pentru a le înmuia. Aranjați o tortilla de porumb prăjită pe fiecare tortilla de făină. Puneți o parte din carnea de vită pe tortilla prăjită, acoperiți fiecare taco cu niște varză mărunțită, 2 linguri de salsa verde și 1 lingură de queso fresco. Repetați cu ingredientele rămase. Aranjați pe un platou de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Queso FrescoQueso Fresco
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
VarzăVarză
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate95
Revista