Caprese de pui cu crema de rosii-busuioc

Caprese de pui cu cremă de roșii-busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 418 calorii, 30g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, jumătăți de piept de pui jupuite și dezosate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce e bine. Încercați Roșii Proaspete-Busuioc Caprese Kabobs, Supă Caprese De Busuioc De Roșii -3 Puncte, și Caprese de roșii-pepene verde cu granit de busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente într-un castron puțin adânc.
Bateți împreună uleiul de măsline și sucul de lămâie până se omogenizează. Scufundați puiul în amestecul de ulei de măsline și dragați în amestecul de pesmet, apăsând pentru a acoperi.
Așezați într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când puiul este gata.
Se servește cu cremă de roșii-busuioc; garnisiți, dacă doriți.