Caponata de vinete ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 313 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână fulgi de chili, pudră de cacao, morcov și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este remarcabil. Încearcă Caponata De Vinete, Caponata De Vinete, și Caponata De Vinete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare de 12 până la 14 inci, la foc mediu, încălziți uleiul de măsline până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
2
Adăugați ceapa, nucile de pin, coacăzele și fulgii de chili și sotati timp de 4 până la 5 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Coacăze
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați vinetele, zahărul, scorțișoara și cacao și continuați să gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Hârtie De Orez
Suc De Lămâie, Opțional
4
Adăugați cimbru, sos de roșii și oțet balsamic. Aduceți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Coborâți focul și fierbeți amestecul timp de 5 minute.
6
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei, se ornează cu mentă și fulgi de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
7
Serviți caponata cu lingură pe crostini sau în mijlocul mesei cu crostini pe lateral pentru a permite oaspeților să se ajute singuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini
1
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt groase ca cerealele fierbinți. Se condimentează cu sare și se servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.