Capon prăjit cu umplutură de smochine și Prosciutto

Capon prăjit cu umplutură de smochine și Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Capon prăjit cu umplutură de smochine și Prosciutto. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 345 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă din alimente și vin necesită stoc de pui, capon, stoc de pui și sare și piper. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 35%. Încercați Capon prăjit cu umplutură de Quinoa-măsline, Capon prăjit cu Chile-freca Cilantro și morcovi prăjiți, și Pâine plată cu gem de smochine cu usturoi prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întindeți pâinea pe 2 foi mari de copt și coaceți timp de 10 minute, până se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Într-o tigaie, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa și țelina și gătiți la foc mic până se înmoaie, 10 minute. Se amestecă feniculul măcinat și prosciutto și se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul MăcinatFenicul Măcinat
ProsciuttoProsciutto
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
6
Într-un castron foarte mare, aruncați pâinea cu amestecul de prosciutto și smochine. Într-un castron, bateți ouăle, bulionul, sarea și piperul; se toarnă amestecul peste pâine și se amestecă pentru a combina bine ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
ProsciuttoProsciutto
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Reduceți temperatura cuptorului la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Tăiați vârfurile de pe aripi și puneți-le într-o tigaie mare cu gâtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Puneți caponul în tigaie, pieptul în jos și umpleți cavitatea gâtului cu umplutură. Trageți pielea peste umplutură și fixați-o cu o frigăruie. Întoarceți pieptul caponului în sus și umpleți cavitatea cu umplutură. Înfășurați orice umplutură rămasă în folie. Frecați untul peste capon; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Prăjiți caponul timp de 1 1/2 ore, rotind tigaia o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Transferați vârfurile gâtului și aripilor într-o cratiță. Prăjiți aproximativ 1 oră mai mult, rotind tigaia o dată. Pasărea se face atunci când un termometru cu citire instantanee introdus în coapsa interioară înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Între timp, adăugați bulionul în cratiță și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
13
Adăugați un vârf de sare, acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 45 de minute. Aruncați vârfurile gâtului și aripilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
14
Scoateți caponul din cuptor. Ridicați temperatura cuptorului la 400 și gătiți umplutura în pachetul de folie timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
15
Cu o lingură mare, scoateți umplutura din ambele cavități într-un vas rezistent la cuptor; acoperiți cu folie și păstrați-vă cald. Înclinați caponul pentru a elibera sucurile în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
16
Transferați caponul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească până la 20 de minute.
17
Turnați sucurile de tigaie într-o cană de măsurare din sticlă și îndepărtați grăsimea. Puneți 3 linguri de grăsime în tigaia de prăjire; aruncați grăsimea rămasă. Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc moderat și amestecați făina. Bateți treptat în stoc și Calvados până se omogenizează. Se aduce la fierbere, șoptind, apoi se fierbe sosul la foc mic, șoptind des, până nu rămâne niciun gust făinos, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
18
Se toarnă sucurile de tigaie rezervate și se fierbe câteva minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper și se toarnă într-o barcă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
19
Sculptați caponul și serviți cu umplutura și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista