Capon prăjit cu umplutură de smochine și Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Capon prăjit cu umplutură de smochine și Prosciutto. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 345 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă din alimente și vin necesită stoc de pui, capon, stoc de pui și sare și piper. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 35%. Încercați Capon prăjit cu umplutură de Quinoa-măsline, Capon prăjit cu Chile-freca Cilantro și morcovi prăjiți, și Pâine plată cu gem de smochine cu usturoi prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți pâinea pe 2 foi mari de copt și coaceți timp de 10 minute, până se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-o tigaie, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa și țelina și gătiți la foc mic până se înmoaie, 10 minute. Se amestecă feniculul măcinat și prosciutto și se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul Măcinat
Prosciutto
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
6
Într-un castron foarte mare, aruncați pâinea cu amestecul de prosciutto și smochine. Într-un castron, bateți ouăle, bulionul, sarea și piperul; se toarnă amestecul peste pâine și se amestecă pentru a combina bine ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Prosciutto
1-1/2 Căni De Bere
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Reduceți temperatura cuptorului la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Tăiați vârfurile de pe aripi și puneți-le într-o tigaie mare cu gâtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
9
Puneți caponul în tigaie, pieptul în jos și umpleți cavitatea gâtului cu umplutură. Trageți pielea peste umplutură și fixați-o cu o frigăruie. Întoarceți pieptul caponului în sus și umpleți cavitatea cu umplutură. Înfășurați orice umplutură rămasă în folie. Frecați untul peste capon; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
10
Prăjiți caponul timp de 1 1/2 ore, rotind tigaia o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Transferați vârfurile gâtului și aripilor într-o cratiță. Prăjiți aproximativ 1 oră mai mult, rotind tigaia o dată. Pasărea se face atunci când un termometru cu citire instantanee introdus în coapsa interioară înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
12
Între timp, adăugați bulionul în cratiță și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Adăugați un vârf de sare, acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 45 de minute. Aruncați vârfurile gâtului și aripilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
14
Scoateți caponul din cuptor. Ridicați temperatura cuptorului la 400 și gătiți umplutura în pachetul de folie timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Cu o lingură mare, scoateți umplutura din ambele cavități într-un vas rezistent la cuptor; acoperiți cu folie și păstrați-vă cald. Înclinați caponul pentru a elibera sucurile în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
16
Transferați caponul pe o placă de sculptură și lăsați să se odihnească până la 20 de minute.
17
Turnați sucurile de tigaie într-o cană de măsurare din sticlă și îndepărtați grăsimea. Puneți 3 linguri de grăsime în tigaia de prăjire; aruncați grăsimea rămasă. Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc moderat și amestecați făina. Bateți treptat în stoc și Calvados până se omogenizează. Se aduce la fierbere, șoptind, apoi se fierbe sosul la foc mic, șoptind des, până nu rămâne niciun gust făinos, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calvados
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
18
Se toarnă sucurile de tigaie rezervate și se fierbe câteva minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper și se toarnă într-o barcă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy Boat
Creveți Sotați, Decojiți
19
Sculptați caponul și serviți cu umplutura și sosul.