Cannelloni de somon la cuptor și vinete

Cannelloni de somon la cuptor și vinete
Cannelloni de somon și vinete coapte este un pescatarian felul principal. O porție conține 1206 calorii, 60g de proteine, și 69G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 7,57 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 51 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, somon, capere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cannelloni de somon cu sos de smântână de lămâie, Caneloni La Cuptor, și Cannelloni Al Forno (tuburi de paste coapte, stil Casalinga) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și prăjiți ceapa timp de 10 minute, până când începe să devină aurie. Se amestecă vinetele, apoi se prăjesc încă 5 minute pentru a le înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se toarnă pasata și vinul, apoi se amestecă caperele, zahărul, 1 linguriță de sare și puțin piper negru. Acoperiți și gătiți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
PasataPasata
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Între timp, lingurați 250g mascarpone într-un castron cu laptele, pesto-ul și ouăle și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Înjumătățiți fiecare file de somon pentru a face 2 bucăți lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
5
Întindeți 1 lingură din mascarpone rămas peste fiecare foaie de paste, adăugați o bucată de somon, apoi condimentați și înfășurați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Spălați și ofiliți spanacul într-o tigaie mare (nu trebuie să adăugați ulei), apoi stoarceți cât mai mult lichid din el, acest lucru este important, deoarece altfel coacerea pastelor va fi prea umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Întindeți spanacul pe baza unui vas mare de lasagne sau a unei forme de prăjire, măsurând aprox 27 x 35cm. Aranjați coletele de somon și lasagne pe spanac, apoi turnați peste sosul de roșii și vinete. Acum turnați cu grijă peste stratul de pesto și mascarpone. Dacă înghețați, acoperiți suprafața lasagnei cu folie alimentară, apoi împachetați vasul cu folie alimentară și folie. Pentru a dezgheța, dezghețați peste noapte în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Pentru a găti și servi, încălziți cuptorul la 190C/170C ventilator/gaz 5, împrăștiați parmezanul peste mascarpone și coaceți timp de 40 de minute până la barbotare. Se lasă să se așeze în vas timp de 5-10 minute înainte de servire împrăștiate cu frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
MascarponeMascarpone
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate54
Revista