Cannelloni de somon la cuptor și vinete
Cannelloni de somon și vinete coapte este un pescatarian felul principal. O porție conține 1206 calorii, 60g de proteine, și 69G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 7,57 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 51 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, somon, capere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cannelloni de somon cu sos de smântână de lămâie, Caneloni La Cuptor, și Cannelloni Al Forno (tuburi de paste coapte, stil Casalinga) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și prăjiți ceapa timp de 10 minute, până când începe să devină aurie. Se amestecă vinetele, apoi se prăjesc încă 5 minute pentru a le înmuia.
Se toarnă pasata și vinul, apoi se amestecă caperele, zahărul, 1 linguriță de sare și puțin piper negru. Acoperiți și gătiți timp de 20 de minute.
Între timp, lingurați 250g mascarpone într-un castron cu laptele, pesto-ul și ouăle și bateți până se omogenizează.
Înjumătățiți fiecare file de somon pentru a face 2 bucăți lungi.
Întindeți 1 lingură din mascarpone rămas peste fiecare foaie de paste, adăugați o bucată de somon, apoi condimentați și înfășurați.
Spălați și ofiliți spanacul într-o tigaie mare (nu trebuie să adăugați ulei), apoi stoarceți cât mai mult lichid din el, acest lucru este important, deoarece altfel coacerea pastelor va fi prea umedă.
Întindeți spanacul pe baza unui vas mare de lasagne sau a unei forme de prăjire, măsurând aprox 27 x 35cm. Aranjați coletele de somon și lasagne pe spanac, apoi turnați peste sosul de roșii și vinete. Acum turnați cu grijă peste stratul de pesto și mascarpone. Dacă înghețați, acoperiți suprafața lasagnei cu folie alimentară, apoi împachetați vasul cu folie alimentară și folie. Pentru a dezgheța, dezghețați peste noapte în frigider.
Pentru a găti și servi, încălziți cuptorul la 190C/170C ventilator/gaz 5, împrăștiați parmezanul peste mascarpone și coaceți timp de 40 de minute până la barbotare. Se lasă să se așeze în vas timp de 5-10 minute înainte de servire împrăștiate cu frunze de busuioc.