Camarones Diablos (Creveți Diavol)

Camarones Diablos (Creveți Diavol)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Camarones Diablos (creveți diavoli). Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 446 calorii, 39G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,9 USD pe porție. 11 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți usturoi, ardei jalapeno, ardei chipotle în sos adobo și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Încearcă COCKTAIL DE CREVEȚI (COCTEL DE CAMARONES), Camarones al Ajillo (creveți cu usturoi), și Camarones a La Diabla-creveți Diablo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați bulionul de pui, orezul brun, 1 lingură de unt și sarea într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și bulionul este absorbit, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Încălziți 1 lingură de unt și ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa si ardeii jalapeno in untul fierbinte si uleiul pana cand ceapa se inmoaie usor, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-
3
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Se toarnă vin roșu și sos Worcestershire în amestecul de ceapă; se amestecă în ardei chipotle. Gatiti si amestecati amestecul pana cand lichidul este usor evaporat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați creveți și gătiți până se opac, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura și fierbeți până când lichidul este redus, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6
Serviți amestecul de creveți peste orez fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Miguel Torres Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva cu un rating de 4.5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Miguel Torres Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva
Miguel Torres Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva
Galben pal cu arome care amintesc de fructele tropicale coapte cu atingeri de citrice. Palat mătăsos cu o structură acidă bună și postgust lung. Se împerechează cu pește la cuptor sau la grătar sau preparate din pește cu sosuri delicate.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista