Calmar mediteranean (calamari) umplut cu crustacee, Risotto de șofran și sos de cerneală
Calmar mediteranean (calamari) umplut cu crustacee, Risotto șofran și sos de cerneală ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 251 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați unități de cerneală calmar, frunze de cimbru, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Încercați Calmar umplut la cuptor: Calamari Ripieni al Forno, Calmar din Portul Santa Lucia (Calamari alla Luciana), și Crochete de Risotto umplute cu brânză cu sos de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați vinul alb într-o cratiță și aduceți la fierbere. Când vinul alb fierbe, adăugați midii, scoici și apă pentru a acoperi doar, apoi gătiți până când crustaceele se deschid, aproximativ 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
Crustacee
Cutie De Spaghete Uscate
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți și rezervați atât apa, cât și crustaceele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustacee
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Scoateți midii și scoicile din cochilii lor - păstrați-le separate. Aruncați cojile. Tăiați aproximativ midiile și scoicile și combinați cu homarul și carnea de crab. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Crabmeat
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
4
Adăugați șofranul în bulionul cald de crustacee și aduceți la foc mic. Umpleți calmarul (curățat) cu amestecul de homar și adăugați la bulionul fierbinte. Gatiti 5 minute, apoi scoateti calamarii umpluti si dati deoparte. Rezervă bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustacee
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
șofran
5
Sos: într-o tigaie mare, sotează ceapa, usturoiul și cimbrul până la moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați bulionul de crustacee rezervat, cerneala de calmar și smântâna. Se fierbe până se reduce cu 1/3, aproximativ 10 minute. Se strecoară pe o oală mică, apoi se fierbe sosul încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustacee
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Calmar
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Serviți calmarul umplut cu sosul de smântână și garnisiți cu ierburi proaspete.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.