Calmar mediteranean (calamari) umplut cu crustacee, Risotto de șofran și sos de cerneală

Calmar mediteranean (calamari) umplut cu crustacee, Risotto de șofran și sos de cerneală
Calmar mediteranean (calamari) umplut cu crustacee, Risotto șofran și sos de cerneală ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 251 calorii, 27G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați unități de cerneală calmar, frunze de cimbru, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Încercați Calmar umplut la cuptor: Calamari Ripieni al Forno, Calmar din Portul Santa Lucia (Calamari alla Luciana), și Crochete de Risotto umplute cu brânză cu sos de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați vinul alb într-o cratiță și aduceți la fierbere. Când vinul alb fierbe, adăugați midii, scoici și apă pentru a acoperi doar, apoi gătiți până când crustaceele se deschid, aproximativ 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
CrustaceeCrustacee
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgeți și rezervați atât apa, cât și crustaceele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Scoateți midii și scoicile din cochilii lor - păstrați-le separate. Aruncați cojile. Tăiați aproximativ midiile și scoicile și combinați cu homarul și carnea de crab. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
CrabmeatCrabmeat
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
4
Adăugați șofranul în bulionul cald de crustacee și aduceți la foc mic. Umpleți calmarul (curățat) cu amestecul de homar și adăugați la bulionul fierbinte. Gatiti 5 minute, apoi scoateti calamarii umpluti si dati deoparte. Rezervă bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
șofranșofran
5
Sos: într-o tigaie mare, sotează ceapa, usturoiul și cimbrul până la moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați bulionul de crustacee rezervat, cerneala de calmar și smântâna. Se fierbe până se reduce cu 1/3, aproximativ 10 minute. Se strecoară pe o oală mică, apoi se fierbe sosul încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Serviți calmarul umplut cu sosul de smântână și garnisiți cu ierburi proaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Revista