Caldo Gallego (Supă De Fasole Albă)

Caldo Gallego (Supă De Fasole Albă)
Caldo Gallego (supă de fasole albă) este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,02 USD pe porție. O porție conține 590 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime. Dacă aveți la îndemână concentrat cu aromă de șuncă, ulei de măsline, fasole bleumarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Caldo Gallego, Caldo Gallego, și Cina În Seara Asta: Caldo Gallego pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sortează și spală fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
2
Se pune într-un cuptor olandez mare cu apă pentru a acoperi 2 inci deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să se înmoaie 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Scurgeți, aruncând apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Scoateți carcasele din chorizo și feliați în diagonală. Saut chorizo și șuncă în ulei de măsline 5 minute sau până când carnea începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Adauga ceapa, si saut 10 minute; adauga usturoi, și saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Se amestecă făina. Adăugați treptat apă, amestecând constant până când sosul este neted. Se amestecă fasolea, concentratul de șuncă și următoarele 6 ingrediente. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 2 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă, amestecând ocazional. Se amestecă spanacul și se ia de pe foc. Puneți supa în boluri individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
* În scopuri de testare, am folosit concentrat de șuncă Goya.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista