Cakespy: tort de gâscă de Crăciun Trompe L ' oeil
Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 460 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați glazura cu cremă de unt, tort cu un singur strat, salată de bomboane și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 48 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Baghete Trompe l ' oeil cu cremă de brânză, Cakespy: prăjituri roșii și verzi de Crăciun, și Cakespy: Transformați Resturile De Prăjituri De Crăciun În Crutoane.
Instrucțiuni
Scoateți tortul răcit din tigaie. Zdrobiți-l cu degetele până nu mai vedeți bucăți mari de tort.
Adăugați aproximativ 6 uncii de glazură cu cremă de unt la tortul sfărâmat.
Se amestecă împreună, folosind spatele unei linguri mari de metal, până se combină bine. Dacă amestecul dvs. nu se reunește într-o formă maleabilă, capabilă de formă, adăugați puțin mai mult glazură, dar nu adăugați atât de mult încât să fie prea umed și lipicios pentru a fi manipulat.
Se formează într-o bilă și se acoperă cu folie de plastic. Dați-l la frigider câteva ore la frigider sau puneți-l la congelator pentru aproximativ 20 de minute dacă timpul este premium. Vrei ca amestecul să fie ferm, dar nu înghețat.
Scoateți din frigul adânc și împărțiți mingea de tort și glazură în jumătate. Luați o jumătate și puneți-o în lateral. Împărțiți din nou cealaltă jumătate în jumătate, astfel încât să aveți trei părți în total: una mare și două mai mici.
Din bucata mare, ciupiți o bucată de aluat de mărimea unui pumn. Împărțiți-l în jumătate și așezați aceste bucăți în lateral.
Luați cel mai mare segment și formați-l într-un oval.
Cu cele două jumătăți ale bucății inițiale de aluat, formați două "betisoare" făcând forme de lacrimă, apoi aplatizând partea de lacrimă. Așezați-vă în lateral.
Cu cele două bucăți mici de aluat luate din bucata mare, formați două "brațe" mici rulând aluatul în bușteni și apoi îndoindu-l în mijloc.
Întoarceți bucățile de tort în formă la frigider în timp ce pregătiți marțipanul pentru a le acoperi.
Scoate-ți marțipanul. Rezervați 1/4 din unul dintre buștenii de marțipan și înfășurați-l în plastic, astfel încât să nu se usuce.
Cu restul de marțipan, adăugați mai ales Galben, o notă de roșu și o picătură foarte mică de albastru sau verde și amestecați până când aveți un ton bogat, ars de tip Sienna.
Adăugați mai mult galben și roșu după cum este necesar, dar fiți foarte blând cu albastru sau verde.
Întindeți marțipanul între două foi de hârtie cerată sau folie de plastic până când aveți un strat subțire, dar nu atât de subțire încât se formează găuri atunci când îl manipulați.
Acoperiți secțiunile" braț "și" corp " cu marțipan. Folosind bucățile albe rezervate, formați" oase " pentru secțiunile de tobe și respectați aluatul de tort. Apoi acoperiți aceste bucăți cu marțipan. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la acoperirea completă a ambelor părți, deoarece o parte va fi lipită de corp.
Puneți toate bucățile împreună, folosind zahăr și apă ca "lipici", dacă este necesar.
Așezați "fiara" terminată deasupra unui pat de salată de bomboane, aluat de coroană de fulgi de porumb aranjat cu măiestrie.
Se ornează cu bomboane roșii sau cireșe confiate.