Caise Crocante Cu Ciocolată

Caise Crocante Cu Ciocolată
Caisele crocante cu ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care le căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 30 și costă 22 de cenți pe porție. O porție conține 46 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de migdale, caise, ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Caise Cu Ciocolată, Caise Uscate Cu Ciocolată, și Batoane De Susan De Caju Cu Nucă De Cocos Crocantă Cu Ciocolată Neagră.

Instrucțiuni

1
Puneți migdalele într-o tigaie uscată la foc mediu. Gatiti, scuturand tigaia des, pana cand nucile sunt parfumate si usor prajite, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se transferă într-un castron; se toacă mărunt când se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Aduceți 1 inch de apă la foc mic într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Puneți ciocolata într-un vas mic rezistent la căldură peste apa care fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Lăsați să stea până când ciocolata este aproape topită, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
6
Scoateți vasul de pe foc și amestecați ciocolata până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Tapetați o foaie de copt cu pergament. Lucrând pe rând, înmuiați aproximativ 3/4 dintr-o caisă în ciocolată, permițând scurgerea excesului. Înmuiați ușor partea de caise acoperită cu ciocolată în nuci tocate și transferați-o pe foaia de copt. Repetați cu caisele rămase, ciocolata și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CaiseCaise
NuciNuci
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Se pune la frigider până se fixează, cel puțin 20 de minute. Păstrați la rece până când este gata de servit.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista