Cafeaua Lucreziei
Cafeaua lui Lucrezia este o fără gluten băutură. Această rețetă face 1 porții cu 1172 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $7.95 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați creme de cacao, zahăr, lichior de cafea și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Brioșe cu nucă de cafea cu glazură de cafea (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), Cană tort de cafea cu scorțișoară cu cafea-mate Extra dulce și cremos, și Brioșe De Cafea Cu Ciocolată + Cafea Cu Amestec De Piatră De Moară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă cafea măcinată și vodcă într-un borcan cu capac. Aplicați capacul și agitați borcanul pentru a amesteca conținutul și puneți-l într-o fereastră însorită timp de câteva ore. Când vodca a devenit foarte întunecată și infuzată cu cafea, se strecoară într-o presă franceză sau se toarnă printr-un filtru de cafea.
Adăugați apă și zahăr (zahărul se dizolvă cel mai bine în apă caldă). A se păstra într-o sticlă sau borcan etanș.
Pentru cocktail: umpleți un pahar de halbă cu gheață.
Se toarnă în lichioruri și strop de bitter; se amestecă. Într-un borcan separat cu capac, agitați laptele până se spumează, apoi turnați deasupra cocktailului.