Cafea-Migdale Fragile Torte

Cafea-Migdale Fragile Torte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortele fragile de cafea-migdale. O porție conține 647 calorii, 11g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Migdale Fragile Torte, Cafea-migdale înghețată fragilă, și Tort De Cafea, Migdale Și Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Pentru tort, reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Cerneti impreuna faina cernuta si 3/4 cana zahar intr-un bol mare. Faceți bine în centru și adăugați gălbenușuri de ou, apă, suc de lămâie și extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Bateți împreună până se combină.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
4
Într-un castron separat curat și uscat, bateți albușurile de ou, crema de tartru și sarea cu atașamentul de măturică la viteză medie până se formează vârfuri moi, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat restul de 3/4 cană de zahăr și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide, cu 2 până la 3 minute mai mult. Se amestecă 1/3 din albușurile de ou în aluat cu spatula de cauciuc până se încorporează complet. Îndoiți ușor albușurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se toarnă patter în tigaie tub ungrased.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Tăiați aluatul cu un cuțit, învârtindu-l ușor înainte și înapoi pentru a sparge bule mari de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Coaceți până când partea superioară revine când apăsați pe ea, 50 până la 55 de minute. Inversați tigaia pe raftul de răcire și răciți complet, 2 până la 2 1/2 ore. Pregătiți toppingul fragil în timp ce tortul se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Tapetați foaia mare de copt cu hârtie pergament. Ungeți pergamentul cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
În cratița cu fund mediu greu, combinați migdalele, zahărul, siropul de porumb, apa și pudra de espresso. Gatiti la foc mediu, amestecand, pana se dizolva zaharul, 2 pana la 3 minute. Creșteți căldura la mediu-mare și fierbeți, amestecând frecvent, până când amestecul este chihlimbar gros și adânc, iar temperatura citește 295 F pe termometrul pentru bomboane, 8 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
10
Se ia de pe foc și se amestecă imediat bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
11
Se toarnă amestecul pe foaia de copt pregătită și se întinde într - un strat uniform (aproximativ, un pătrat de 8 pe 8 inci) cu lingura de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
12
Lăsați fragilul să se răcească și să se întărească pe foaie, 30 până la 45 de minute. Când se răcește, folosind un ciocan de carne sau o lingură de lemn, rupeți fragil în bucăți grosiere și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
13
Odată ce tortul este rece, inversați tigaia. Rulați un cuțit lung și flexibil de-a lungul marginii tortului și de-a lungul tubului. Întoarceți tortul; ar trebui să cadă imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Pentru umplere și asamblare: frișcă, zahăr de cofetărie și vanilie într-un castron răcit până se formează vârfuri moi, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
15
Feliați tortul transversal cu un cuțit zimțat în patru straturi.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
16
Întindeți jumătate de frișcă uniform între straturi și folosiți restul pentru a acoperi partea superioară și exteriorul tortului. Apăsați fragil pe tort și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista