Cafea-Melasă Shoofly Pie

Cafea-Melasă Shoofly Pie
Reteta de cafea-melasă Shoofly plăcintă ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 499 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun auriu, albuș de ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Marinada De Cafea Și Melasă, Tort De Cafea Cu Melasă De Rodie, și Cotlet De Porc Marinat Cu Melasă De Cafea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Adăugați scurtarea și untul. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați până se formează o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
3
Adăugați 3 linguri de apă cu gheață; amestecați scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Adăugați mai multă apă cu gheață, câte 1 linguriță odată și amestecați, folosind viraje pornite/oprite, până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul împreună; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și răciți cel puțin 1 oră și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
5
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Transferați aluatul în vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci. Trim consola la 3/4 inch. Îndoiți consola sub și sertizați marginea decorativ. Pierce crusta peste tot cu furculita. Congelați 10 minute. Crusta de linie cu folie; umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Coaceți crusta până când părțile sunt setate, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Îndepărtați folia și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Coaceți crusta până când începeți să colorați, apăsând cu spatele furculiței dacă bule de crustă, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din cuptor; perie crusta cu o parte din albus de ou pentru a sigila. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Se amestecă făina și zahărul brun într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați unt; se taie cu spatele furculiței până se formează firimituri amestecate și de dimensiuni uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Combinați 1 cană de apă fierbinte și pudră de espresso într-un alt castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați bicarbonat de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
5
Bateți în sirop de porumb, melasă, vanilie, sare și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
ScorțișoarăScorțișoară
MelasăMelasă
VanilieVanilie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Presărați amestecul de firimituri peste crusta fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Se toarnă amestecul de melasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
8
Coaceți plăcinta până când umplutura este așezată în centru, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Transferați plăcinta în raft; se răcește complet.
10
Cerneti zaharul pudra peste placinta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
11
Tăiați în pene și serviți cu înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista