Cacao Subțire De Mentă
Cacao subțire de mentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 281 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână apă, extract de vanillan, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cupcakes subțiri de mentă cu cremă de unt de mentă, Plăcintă Subțire De Mentă, și Fleacuri Subțiri De Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă zahărul, amestecul de cacao și sarea în apă într-o cratiță până se dizolvă complet. Aduceți amestecul la fierbere; gătiți și amestecați la fierbere timp de 2 minute. Se amestecă laptele, extractul de vanilie și extractul de mentă prin amestec. Continuați să gătiți până când este fierbinte, dar nu aduceți la fierbere.