Căpșuni, rubarbă și trandafir nebun

Căpșuni, rubarbă și trandafir nebun
Căpșunul, rubarba și trandafirul sunt un fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 361 calorii, 3G de proteine, și 27G de grăsime. Un amestec de smântână grea, suc de lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Proaspete Căpșuni-Rubarbă Prost, Rubarbă prăjită cu apă de trandafiri și Sorbet de căpșuni, și Rubarbă Prost pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați rubarba, zahărul și apa și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când rubarba se descompune, aproximativ 10 minute. Descoperiți și gătiți, amestecând frecvent, până când lichidul s-a evaporat și rubarba este groasă și jammy, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Transferați rubarba într-un castron și dați-o la frigider până se răcește. Se amestecă siropul de trandafir și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-un castron mediu, bateți smântâna grea până se formează vârfuri moi. Lingurați jumătate din rubarbă în 10 pahare de vin sau parfait și acoperiți cu jumătate din căpșunile feliate și jumătate din frisca. Repetați cu restul de rubarbă, căpșuni și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Garnisiți cu petalele de trandafir și serviți.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista