Căpșuni și ciocolată coapte Alaska
Căpșuni și ciocolată coapte Alaska ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 685 calorii. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, unt, ciocolată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Căpșuni Coapte Alaska, Alaska la cuptor cu Sorbet de nucă de cocos și înghețată de ciocolată, și Dublu Ciocolata Unt De Arahide Oreo Coapte Alaska pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 9x9x2-inch tigaie metalică; linia de jos cu hârtie pergament. Se amestecă ciocolata dulce-amăruie, untul și ciocolata neîndulcită într-o cratiță mică la foc mic până când bomboanele se topesc și amestecul este neted. Se răcește 10 minute.
Bateți 3/4 cană de zahăr și ouă într-un castron mare până se omogenizează bine, aproximativ 1 minut.
Bateți amestecul de ciocolată. Cerneti faina, cacao, praful de copt si sarea; se amestecă pentru a se amesteca.
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți tortul până când partea superioară pare uscată și testerul introdus în centru iese cu niște aluat lipicios gros atașat, aproximativ 17 minute. Se răcește tortul în tigaie la temperatura camerei.
Așezați placa de tăiere peste tigaie și inversați, atingând tortul. Îndepărtați pergamentul. Folosind un tăietor rotund de 3 inci, tăiați 6 runde de tort (salvați tortul rămas pentru o altă utilizare). Tapetați foaia mică de copt cu hârtie pergament. Aranjați rundele de tort pe foaia pregătită. Folosind o lingură de înghețată cu diametrul de 2 1/4 până la 2 1/2 inch, așezați o lingură de înghețată de căpșuni în centrul fiecărei runde, lăsând o margine simplă de aproximativ 1/4 inch. Congelați până când înghețata este solidă, aproximativ 2 ore.
Combinați restul de 3/4 cană de zahăr și albușuri de ou într-un castron mare de metal. Puneți vasul peste cratița cu apă care fierbe ușor și bateți până când amestecul este foarte cald, aproximativ 2 minute.
Scoateți vasul de peste apă. Folosind mixerul electric, bateți bezea la viteză mare până când este foarte groasă și ondulată, aproximativ 2 minute.
Așezați foaia de copt cu rondele de tort pe suprafața de lucru. Movilă 2 linguri îngrămădite bezea deasupra inghetata pe 1 tort rotund.
Întindeți bezea uniform pentru a acoperi, etanșând bezea la marginea simplă a tortului și învârtindu-se decorativ. Repetați cu deserturile rămase. Congelați neacoperit pe foaia de copt până când bezea este solidă, cel puțin 2 ore și până la 2 zile.
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Transferați deserturile încă pe foaia de copt din congelator direct în cuptor.
Coaceți până când bezea este maro intens în pete, întorcând foaia după cum este necesar pentru gătit uniform, aproximativ 3 minute.