Căpșuni Înmuiate În Ciocolată
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Căpșunile cu ciocolată ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 24 de porții cu 99 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ciocolată, căpșuni, ciocolată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1062 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Rețete similare sunt Căpșuni cu ciocolată, Căpșuni Cu Ciocolată, și Căpșuni Înmuiate În Ciocolată.
Instrucțiuni
1 Spălați și uscați căpșunile, asigurându-vă că fructele de pădure sunt complet uscate, deoarece apa va face ca ciocolata să se prindă.2 topiți ciocolata albă într-un cazan dublu sau cuptor cu microunde. Urmați instrucțiunile de topire de pe ambalaj. 3 înmuiați căpșuna în ciocolata albă, ținându-vă de tulpină sau de "umerii" căpșunii. Dați-i o mică răsucire rapidă și agitați cu degetele pentru a scutura excesul și apoi îndreptați-l spre tavan pentru o secundă sau două pentru a vă asigura că ciocolata aderă.
Așezați pe o bucată de hârtie de ceară pentru a lăsa să se usuce. 4 topiți ciocolata neagră conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Scufundați căpșuna într-un unghi de 45 de grade din ambele părți pentru a face "jacheta".
Lăsați excesul să se scurgă.
Așezați pe hârtie de ceară să se usuce. 5
Așezați niște ciocolată neagră topită într-o pungă cu un vârf foarte mic sau într-o pungă cu fermoar, cu colțul mic tăiat și țeavă pe nasturi și papion.6 Se lasă să se usuce și să se răcească. (Dacă uscarea pare să meargă prea încet, puneți-le la congelator pentru aproximativ 3-5 minute.) Cel mai bine mâncat în ziua în care sunt făcute.