Cârnați picante în Carrozza
Cârnați picant în Carrozza ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 82 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 237 calorii. Dacă aveți muștar dijon, aluat de pizza, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Cârnați picante în Carrozza, Mozzarellan en Carrozza, și Mozzarellan în Carrozza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță adăugați apă de 1/2 inch în tigaie. Scufundați cârnații în apă și fierbeți timp de 10 minute.
Scoateți cârnații și uscați tigaia. Reveniți la căldură și adăugați uleiul de măsline la foc mediu. Când este fierbinte, întoarceți cârnații în tigaie cu căței de usturoi și sotati până se rumenesc mediu peste tot.
Scoateți usturoiul într-un castron.
Scoateți cârnații pe o farfurie pentru a se răci. Folosiți o furculiță pentru a zdrobi usturoiul cu sare și piper. Se amestecă muștarul și se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Tăiați fiecare bucată de aluat în 2 și rulați până la o grosime de 1/4 inci.
Tăiați 6 bucăți de aluat de aproximativ 3 inci lățime și 1/2-inch mai scurt decât lungimea cârnaților, suficient pentru a înfășura cârnații cu capetele care aruncă o privire.
Întindeți fundul fiecărui aluat cu o lingură de pastă de usturoi/muștar. Așezați cârnații deasupra, umeziți 1 margine de aluat cu un deget umed, astfel încât să se lipească și să se rostogolească. Apăsați ferm cusătura și așezați-le pe o tigaie cu foi ușor făinoase, cu cusătura în jos.
Ungeți cu ulei de măsline.
Coaceți până se rumenesc peste tot.
Scoateți și lăsați să se răcească timp de 5 minute.
Tăiați în bucăți lungi de 3/4 inci și serviți.