Cârnați italieni, ciuperci și umplutură de castane
Rețeta cârnați italieni, ciuperci și umplutură de castane ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 10 minute. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această garnitură are 272 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați cârnați, ulei de măsline, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2548 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Umplutură De Ciuperci Sălbatice, Castane Și Cârnați, Umplutură vegetariană cu ciuperci și castane, și Umplutură de castane și ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați cârnații și gătiți până nu mai roz, aproximativ 8-10 minute, rupându-l în timp ce mergeți și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
3
Se adaugă untul, ceapa și țelina în tigaie și se sotează până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ciupercile, usturoiul, cimbru, salvie, sare și piper și sotati până când totul este fraged și abia începe să se rumenească, aproximativ 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5
Adăugați vinul, deglazați tigaia și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Amestecați cârnații, legumele, pătrunjelul, castanele și pâinea într-un castron mare și amestecați în stoc până când toată pâinea este umedă, dar nu umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Castane
1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se toarnă amestecul într-un vas de copt uns și se acoperă cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Scoateți folia și continuați să gătiți până când blatul devine frumos și maro auriu, aproximativ 10 minute.