Cârnați și Kraut

Cârnați și Kraut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cârnați și Kraut. Această rețetă servește 4 și costă 3,99 USD pe porție. O porție conține 681 calorii, 32g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați mere, usturoi, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet ' n ' Kraut, Kraut Bierocks, și Salată De Kraut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați varza într-un bol cu apă caldă. Acoperiți cartofii cu apă într-o cratiță mică și fierbeți la foc mediu până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți și păstrați cald.
3
Între timp, încălziți uleiul vegetal într-o oală mare la foc mediu-mare. Înțepați cârnații cu o furculiță și adăugați în oală împreună cu carnea de porc; gătiți până se rumenesc pe o parte, aproximativ 4 minute. Întoarceți carnea și adăugați ceapa, usturoiul, coriandrul, fructele de ienupăr și sarea și piperul după gust. Gatiti pana cand ceapa se rumeneste, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați mărul și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
5
Scurgeți varza, apoi adăugați în oală împreună cu vinul și 1 cană de apă. Acoperiți și fierbeți 10 minute, apoi descoperiți și gătiți până se îngroașă, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Transferați varza, carnea și cartofii într-un platou. Se acoperă cu pătrunjelul și se servește cu muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
7
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista