Byrdhouse pui picant și piersici

Byrdhouse pui picant și piersici
Byrdhouse pui picant și piersici necesită în jurul valorii de 50 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 401 calorii, 39G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $ 2.48 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 30 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare și piper, piersici, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Pui fierbinte și picant cu piersici, Byrdhouse Ușor Ghimbir Carne De Vită Sandwich-Uri, și Înghețată de nucă de cocos cu 3 ingrediente cu piersici picante la grătar.

Instrucțiuni

1
Aduceți piersici, usturoi, suc de portocale, oțet, zahăr, nucșoară, fulgi de ardei roșu și busuioc la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți timp de 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Suc De PortocaleSuc De Portocale
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
OțetOțet
UsturoiUsturoi
NucșoarăNucșoară
BusuiocBusuioc
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, condimentați puiul după gust cu sare și piper, apoi praf cu făină și scuturați excesul. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați puiul și gătiți până se rumenesc ușor pe ambele părți, dar totuși roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Condimentează sosul de piersici cu sare și piper și toarnă peste puiul rumenit. Întoarceți puiul la foc mic, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți încă 15 minute până când puiul nu mai este roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
SosSos
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista