Busuioc Carne De Vită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită cu busuioc. Această rețetă servește 6 și costă 1,7 USD pe porție. O porție conține 133 calorii, 18g de proteine, și 3G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți un. 1. sos îndrăzneț și picant, fulgi de mentă, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până menta ai putea urma acest curs principal cu Menta Negrese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Muschiulet de vita cu crema de busuioc cu salata de pepene verde-busuioc si plantain la gratar, Carne de vită thailandeză cu busuioc, și Carne de vită asiatică cu busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă sosul de friptură, coaja de tei, sucul, usturoiul, busuiocul, menta și ghimbirul.
Așezați friptura într-un vas nemetalic sau într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați amestecul de sos de friptură; întoarceți friptura pentru a acoperi uniform ambele părți. Acoperă. La frigider 30 min. la marinat.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Scoateți friptura din marinată; aruncați marinada.
Friptură la grătar 4 până la 6 min. pe fiecare parte sau până la gătit.