Picnic cald Burritos ( este un fel principal care servește 12. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 284 calorii, 20g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită sare și piper, pene de var, tortilla de făină și apă. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 125 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Picnic Mic Dejun Burritos, Caviar De Picnic, și Pui De Picnic sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați sosul Maggi, apa, sucul de lămâie, usturoiul, chile, sarea și piperul, după gust, într-un castron de dimensiuni medii. Adăugați încet 1/2 cană de ulei de măsline, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Usturoi Tocat
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați carnea de vită la marinată, asigurându-vă că fiecare bucată este acoperită cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Transferați carnea și marinada într-o pungă de congelator de dimensiunea unui litru. Sigilați și refrigerați cel puțin 8 ore sau, de preferință, peste noapte. Lăsați carnea să ajungă la temperatura camerei înainte de gătit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A Permite
5
Scoateți carnea din marinată și uscați-o cu prosoape de hârtie. Aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
6
Într-o oală mare și grea, încălziți uleiul vegetal la foc mediu-mare. Căutați carnea pe toate părțile, câteva bucăți la un moment dat, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Transferați carnea rumenită într-un platou și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
8
Adăugați ceapa, ardeii, usturoiul și ardeii iute în tigaia fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Se sotează 5 minute, apoi se adaugă bulionul de vită, roșiile, oregano, sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
10
Se amestecă bine, apoi se întoarce carnea în tigaie. Aduceți la fierbere, reduceți focul, acoperiți și fierbeți încet până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Transferați carnea pe o tăietură și lăsați să se odihnească până se răcește suficient pentru a se manipula, aproximativ 15 minute. Continuați să gătiți amestecul de ceapă până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
12
Folosind degetele sau 2 furculițe, mărunțiți carnea în bucăți lungi de 2 inci. Întoarceți carnea mărunțită în oală, amestecați pentru a combina și gătiți până când carnea este foarte fierbinte, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Încălziți tortilele peste un arzător sau într-o tigaie uscată la foc mediu timp de 20 de secunde. Puneți aproximativ 2 linguri de amestec de carne în centrul fiecărei tortilla și rulați într-un burrito subțire. Aranjați-le pe un platou de servire și garnisiți cu pene de var.
Burrito funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.