Burritos cu cârnați și fasole neagră

Cârnați și Burritos de fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 2422 calorii, 77g de proteine, și 86G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pene de tei, sare, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, care este minunat. Rețete similare includ Burritos De Fasole Neagră, Burritos De Fasole Neagră, și Burritos De Fasole Neagră.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți cârnații la foc moderat, rupându-l cu o furculiță sau o lingură de lemn, până când sunt fierte și abia încep să se rumenească, aproximativ 10 minute.
Se toarnă toată grăsimea cu excepția a 1 lingură din tigaie și se reduce focul la minim.
Adăugați fasolea și sarea și gătiți, zdrobind fasolea cu spatele unei linguri de lemn, până când se încălzește, 2 până la 3 minute. Majoritatea boabelor ar trebui să fie rupte, dar nu le zdrobiți într-un piure.
Se ia de pe foc și se amestecă cârnații, jumătate din brânză, Roșia, sucul de lămâie și ceapa.
Întindeți un sfert din amestecul de fasole într-o linie chiar sub centrul fiecărei tortilla.
Puneți brânza rămasă deasupra fasolei.
Rulați burritos și puneți-le cu cusătura în jos într-un vas mic de copt.
Coaceți până când brânza este topită și umplutura este fierbinte, aproximativ 15 minute. Dacă vârfurile încep să se rumenească prea mult, acoperiți ușor cu o foaie de folie de aluminiu.
Serviți burritos cu pene de var.
Tăiați 1 kilogram de slănină transversal în fâșii mici. Se prăjește până când este crocant și se scurge pe prosoape de hârtie. Continuați cu rețeta de la Pasul 2, înlocuind slănina cu cârnații.
Recomandarea vinului: cârnați italieni fierbinți, fasole neagră, roșii și brânză susțin toate pentru un vin roșu mare, Fructat. Găsiți un Zinfandel robust din California; aroma sa de mure și calitatea lemnoasă intrigantă vor rezista și vor îmbunătăți acest fel de mâncare.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.