Burgeri de vită la grătar
Burgers cu carne de vită la grătar este un aperitiv lacto ovo vegetarian . Această rețetă face 8 porții cu 210 calorii , 11 g de proteine și 5 g de grăsime fiecare. Pentru 99 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Taste of Home necesită pesmet, frunze de salată verde, sare și chifle pentru hamburger cu mai multe cereale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor americane. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 61% . Acest scor este solid. Burgerii de vită umpluți la grătar de sud-vest , burgerii de vită și fasole la grătar și burgerii de vită la grătar umpluți cu provolone și ciuperci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine. Modelați în opt chifle.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Prăjiți burgeri, neacoperiți, la foc mediu sau coaceți la 4 inchi de la foc timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne arată 160° și sucurile curg limpede.
Se servesc pe chifle cu salata verde si rosii.
Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel
Merlot, Malbec și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Burger. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu topping-uri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un zinfandel piper. Merlot-ul împletit cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![împletește Merlot]()
împletește Merlot
Perfect coapte și suculente, precum prunele și cireșele de vară.