Burgeri cu ciuperci glazurate cu mahon
Rețeta Burgers cu ciuperci glazute cu mahon ți-ar putea satisface pofta americană în aproximativ 40 de minute . Această rețetă servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 445 de calorii , 13 g de proteine și 20 g de grăsime per porție. Pentru 2,59 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciuperci portobello, ceapă, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal accesibil. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 51% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt somon dulce și afumat cu orez ghimbir și mahon , burgeri de pui uimitori și burgeri de curcan cu cheddar și mere cu sos de iaurt chipotle .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați siropul de arțar, Kahlua și sosul de soia. Se aduce la fierbere; gătiți timp de 8 minute sau până când lichidul scade la jumătate.
Într-o tigaie mare, căliți ciupercile și ceapa în ulei până se înmoaie.
Adăugați sare, piper și 1/4 cană de amestec Kahlua. Gatiti si amestecati pana cand lichidul aproape se evapora.
Într-un castron mic, combinați ingredientele de brânză tartinată; se acopera si se da la frigider pana la servire.
Se sfărâmă carnea de vită într-un castron mare.
Se presară cu sare și piper; amestecati bine. Modelați în șase chifteluțe.
Prăjiți burgeri, acoperiți, la foc mediu, timp de 6 minute. întoarce; grill cu 5-8 minute mai mult sau până când un termometru pentru carne indică 160° și sucurile curg limpede, ungând ocazional cu amestecul Kahlua rămas. Rulele la grătar, descoperite, timp de 1-2 minute sau până se prăjesc.
Unti rulouri cu tartina de branza; acoperiți cu amestecul de burgeri și ciuperci. Înlocuiți vârfurile.