Bufe de Crab și Gouda

Bufe de Crab și Gouda
Bufe de Crab și Gouda ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 377 calorii, 13g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 12 și costă $1.06 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ouă, ulei, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pufuri de patiserie cu șuncă și Gouda, Rangoane de Crab (pufuri de Crab) cu sos dulce și acru, și Bufe De Crab.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista