Budinci de pâine cu brânză de fermă și chimen
Rețeta de brânză de fermă și budinci de pâine cu sodă de chimion ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 75 ore. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 321 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ouă, sare, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pâine Cu Sodă De Chimen, Pâine De Sodă Brună Cu Coacăze Și Chimen, și Pâine irlandeză cu sifon cu stafide și chimen.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și chimenul într-un castron mare.
Adăugați zară și unt. Se amestecă doar până când aluatul este umezit uniform, dar încă plin de cocoloașe.
Transferați aluatul pe o suprafață bine făinată și întoarceți aluatul pentru a acoperi cu făină. Frământați ușor cu mâinile făinoase de aproximativ 8 ori pentru a forma un aluat moale, dar puțin mai puțin lipicios.
Formați–vă într-o rundă cupolată de 6 inci și puneți-o pe o foaie de copt unsă.
Tăiați un "X" adânc de 1/2 inch deasupra fiecărei pâini cu un cuțit ascuțit. Folosind o sită mică, praf 1 lingură de făină suplimentară peste pâine.
Coaceți în mijlocul cuptorului până când se rumenesc și fundul sună gol când este atins, 35 până la 40 de minute.
Transferați pâinea într-un raft și răciți complet.
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Ramekine cu unt sau vas de copt.
Tăiați suficientă pâine în cuburi de 1 inch pentru a măsura 3 3/4 căni (aproximativ jumătate din pâine; rezervați pâinea rămasă pentru o altă utilizare.) Împărțiți pâinea între ramekine (sau întindeți-o într-un vas de copt mai mare).
Bateți împreună ouăle, laptele, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Se amestecă brânza și lingura peste pâine în ramekins sau vas de copt.
Lăsați să stea 10 minute.
Puneți ramekins sau vasul de copt într-o tigaie mai mare și adăugați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților ramekins sau a vasului.
Coaceți până când se fixează și un cuțit introdus în centru iese curat, aproximativ 35 de minute.
Transferați ramekinele sau vasul din Baia de apă fierbinte într-un raft și răciți cu 20 de minute înainte de servire.