Budinca de porumb la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 143 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de piper, piper măcinat, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 29%. Încercați Budinca De Porumb La Cuptor, Budinca De Porumb La Cuptor, și Budinca De Porumb La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) sau caserola de 3 litri cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Pulpe și Picioare De Pui
2
În cuptorul olandez de 4 litri, topiți 1/3 cană de unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, Opționale
3
Adăugați ceapa; gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie. Se amestecă făina, sarea și ardeii până se omogenizează bine. Se amestecă laptele. Gatiti 4 pana la 5 minute, amestecand continuu, pana se ingroasa. Se amestecă treptat ouăle. Se amestecă porumbul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se toarnă în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Într-un castron mic, amestecați firimiturile de pâine și 1 lingură de unt topit; se presară peste amestecul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Coaceți descoperit 55 până la 65 de minute sau până când amestecul este setat și cuțitul introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Lăsați să stea 5 până la 10 minute înainte de servire.