Budinca de pâine vegetală savuroasă a lui Marian necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 298 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de pâine ciabatta, muștar dijon, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Budincă De Pâine Savuroasă, Caserola De Budincă De Pâine Savuroasă, și Budincă De Pâine Cu Dovleac Savuros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Scoateți și aruncați coastele din ciorba Elvețiană. Clătiți cu apă rece; se scurge și se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
1 Cană De Orz Alb Perlat
(mequite, Hickory Sau Arin)
3
Bateți împreună ouăle și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; amestecați pâinea și jumătate de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Sot ciuperci și următoarele 3 ingrediente în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 8 minute. Se amestecă chard elvețian și se sotează 2 minute. Îndoiți amestecul de legume în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
1 Cană De șalote, Tocate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Se toarnă într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până când centrul este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Lăsați să stea 5 minute.
9
Okra-caserola de roșii: omiteți ciupercile și brânza elvețiană. Înlocuiți brânza Monterey Jack mărunțită pentru parmezan, 1 1/2 linguriță. Condimente Cajun pentru sare și ardei gras verde pentru ardei gras roșu. Reduceți piperul la 1/2 linguriță. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor din Pasul 2, adăugând 2 linguri. pătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate și 2 roșii medii, tocate, cu pâine. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, sotând 2 căni de okra feliată cu ceapă 8 până la 10 minute în pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate
Monterey Jack Cheese
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Chard Elvețian
1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt