Budinca de pâine vegetală savuroasă a lui Marian

Budinca de pâine vegetală savuroasă a lui Marian
Budinca de pâine vegetală savuroasă a lui Marian necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 298 calorii, 20g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de pâine ciabatta, muștar dijon, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Budincă De Pâine Savuroasă, Caserola De Budincă De Pâine Savuroasă, și Budincă De Pâine Cu Dovleac Savuros pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Scoateți și aruncați coastele din ciorba Elvețiană. Clătiți cu apă rece; se scurge și se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
3
Bateți împreună ouăle și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; amestecați pâinea și jumătate de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Sot ciuperci și următoarele 3 ingrediente în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 8 minute. Se amestecă chard elvețian și se sotează 2 minute. Îndoiți amestecul de legume în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se toarnă într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
7
Coaceți la 350 timp de 35 până la 40 de minute sau până când centrul este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Lăsați să stea 5 minute.
9
Okra-caserola de roșii: omiteți ciupercile și brânza elvețiană. Înlocuiți brânza Monterey Jack mărunțită pentru parmezan, 1 1/2 linguriță. Condimente Cajun pentru sare și ardei gras verde pentru ardei gras roșu. Reduceți piperul la 1/2 linguriță. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor din Pasul 2, adăugând 2 linguri. pătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate și 2 roșii medii, tocate, cu pâine. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, sotând 2 căni de okra feliată cu ceapă 8 până la 10 minute în pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze PlatePătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Chard ElvețianChard Elvețian
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
BameBame
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista