Budinca de orez III ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă $2.75 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți unt, ouă, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ A rămas peste orez? Faceți budincă de orez, Orez Brun Budinca De Orez, și Orez Kheer (Budinca De Orez).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Puneți orezul într-o cratiță mică. Se acoperă cu apă și se amestecă sare. Gatiti la foc mic pana cand apa este absorbita, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Într-un castron mare, bateți ouăle. Bateți în lapte, zahăr și vanilie. Se amestecă orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Zahăr
Ouă
Lapte
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se toarnă într-un vas de copt de 2 litri. Punct cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit 45 de minute, până când este setat.