Budinca De Orez De Crăciun (Riskrem)

Budinca De Orez De Crăciun (Riskrem)
Budinca de orez de Crăciun (Riskrem) este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest desert are 466 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frișcă, migdale, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Budinca De Orez De Crăciun, Budinca De Orez De Crăciun, și Budinca De Orez Suedeză De Crăciun.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într - o tigaie antiaderentă de 3 până la 4 litri, fierbeți laptele, orezul, 1/2 cană de zahăr și sarea, amestecând des, până când orezul este fraged pentru a mușca și amestecul s-a îngroșat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați extract de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
4
Se toarnă într-un castron mare și se lasă să se răcească până la călduță, amestecând ocazional, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Între timp, coaceți migdalele într-o tigaie de plăcintă de 9 inci până devin aurii sub piei (rupeți una pentru a verifica), aproximativ 10 minute. Rezervați o migdale (Vezi nota de mai sus); tăiați restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
6
Într-un blender, rotiți zmeura până se omogenizează. Împingeți pur printr-o strecurătoare de sârmă fină peste un castron; aruncați semințele. Îndulciți pur cu zahăr după gust (1 până la 2 linguri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, frișcă până se formează vârfuri moi. Îndoiți frișca, o migdale întregi și migdalele tocate în amestec de orez rece doar până la amestecare. Lingură în opt boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Cu puțin timp înainte de servire, conservele de căldură într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) doar până la cald. Dacă amestecul este prea gros pentru a turna, amestecați în puțină apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Stropiți conserve și sos de zmeură peste budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista