Budinca De Orez De Crăciun

Budinca De Orez De Crăciun
Budinca de orez de Crăciun ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 165 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 25 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați bucata de scorțișoară, lapte qt, orez cu bob scurt, cum ar fi arborio, și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Budinca De Orez De Crăciun, Budinca De Orez Suedeză De Crăciun, și Budinca De Orez Suedeză De Crăciun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți orezul, apa, bățul de scorțișoară și sarea la foc mic într - o oală grea de 4 până la 5 litri, apoi reduceți focul la minim și fierbeți ușor, acoperit, până când apa este absorbită, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
ApăApă
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați 2 căni de lapte cu zahăr și smântână și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când orezul a absorbit cea mai mare parte a laptelui, dar este încă cremos, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
LapteLapte
OrezOrez
3
Adăugați 1 cană de lapte și fierbeți, amestecând ocazional, 10 minute. Se amestecă laptele de cană rămas și se fierbe, amestecând constant, până când orezul este fraged, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
OrezOrez
4
Se ia de pe foc și se acoperă, apoi se lasă să stea 15 minute.
5
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista