Budinca De Orez Cald De Nucă De Cocos

Cald Budinca de orez de nucă de cocos ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 240 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de amidon de porumb, lapte, cardamom măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Budinca De Orez Cu Fructe Calde, Ingredientul Secret (Nucă De Cocos): Budinca De Orez Cu Nucă De Cocos Dublă, și Budinca De Orez De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță. Se amestecă orezul; acoperiți și reduceți focul la mediu-scăzut. Simmer 5 minute.
Scoateți din căldură; descoperi. Pune deoparte.
Combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea într-un castron mic.
Combinați 1/4 cană de lapte și gălbenușuri într-un bol, amestecând cu un bici.
Adăugați amestecul de zahăr în amestecul de lapte, amestecând cu un bici până la amestec.
Aduceți restul de 1 1/4 căni de lapte și lapte de cocos la fiert într-o cratiță mică. Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte la amestecul de gălbenuș, amestecând cu un bici. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie. Aduceți la fierbere și gătiți 1 minut, amestecând constant.
Se ia de pe foc; amestecați orezul fiert, nuca de cocos și următoarele 3 ingrediente (prin cardamom). Sus cu fistic.