Budinca De Orez Bavareză
Budinca de orez bavareză este o fără gluten desert. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 415 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de frișcă, orez, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați A rămas peste orez? Faceți budincă de orez, Orez Brun Budinca De Orez, și Orez Kheer (Budinca De Orez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu-mare, aduceți laptele la foc mic. Se amestecă zahărul, orezul, untul și sarea. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când amestecul s-a îngroșat ușor și orezul este foarte fraged pentru a mușca, aproximativ 45 de minute.
Între timp, într-un castron mic, presărați gelatina peste 2 linguri de apă rece; lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă în amestecul de orez fierbinte, urmat de rom și vanilie. Se răcește descoperit până se răcește, dar nu se fixează, aproximativ 1 oră.
Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți cremă până la vârfuri moi. Îndoiți crema în amestecul de orez. Împărțiți budinca uniform între șase pahare parfait (cel puțin 8 oz.). Se răcește până se fixează, cel puțin 1 oră, sau se acoperă și se răcește până la 1 zi.