Budinca de mic dejun cu orez și stafide

Budinca de mic dejun cu orez și stafide
Orez și stafide Budinca de mic dejun este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 402 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 33 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar real, orez brun, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Scorțișoară Stafide Mic Dejun Pâine Budinca, Rum Stafide Budinca De Orez, și Rum-Stafide Budinca De Orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați orez fiert, stafide, sirop de arțar, lapte de soia, migdale, scorțișoară și cardamom. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Lapte De SoiaLapte De Soia
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2
Reduceți imediat căldura la minim și fierbeți, amestecând frecvent pentru a preveni arderea, până la îngroșare, aproximativ 5 până la 8 minute. Se toarna in boluri si se serveste.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista