Budinca de ciocolata cu sirop de fructe de padure condimentat

Budinca de ciocolata cu sirop de fructe de padure condimentat
Budinca de ciocolată cu sirop de fructe de pădure condimentat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 8 și costă $1.47 pe portie. O porție conține 459 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână cireșe, pungi g butoane de ciocolată, ciocolată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Budincă de pâine cu plăcintă cu dovleac cu sirop de arțar condimentat, Sirop de zară condimentat {aka: sirop de caramel condimentat}, și Clătite condimentate cu ciocolată cu sirop de Caramel de casă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Ungeți un lighean de budincă de 1 lb, apoi tapetați baza cu un cerc de hârtie rezistentă la grăsimi. Pentru a pregăti aburul, așezați o farfurie răsturnată într-o cratiță mare suficient de mare pentru a se potrivi bazinului de budincă. Acest lucru va acționa ca un trivet pentru a opri baza budincii să intre în contact direct cu căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Pune ceainicul pe foc.
3
Într-un castron, bateți untul și zahărul până când sunt ușoare și cremoase. Adăugați încet ouăle bătute, amestecând bine între fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați vanilia și ciocolata topită și amestecați totul bine. Cerneti cacao, faina si praful de copt in amestec, apoi impaturiti migdalele macinate, laptele si nasturii de ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De CoptUnt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Umpleți bazinul de budincă cu amestecul.
6
Tăiați cercuri mari de hârtie rezistentă la grăsime și folie de staniu, suficient de mari pentru a se potrivi peste lighean cu o consolă de 2 inci. Ungeți ușor unsoarea și așezați - o deasupra foliei, cu partea untă în sus. Faceți o încrețire în centrul celor două, apoi așezați, cu partea de hârtie în jos, peste budincă. Întoarceți folia pentru a acoperi hârtia. Asigurați-vă bine cu sfoară și coborâți budinca în abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Adăugați suficientă apă clocotită din fierbător pentru a ajunge la jumătatea bazinului, dar nu atingeți hârtia. Acoperiți cu un capac și reduceți focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
După 1 oră 15 minute, scoateți capacul și verificați dacă budinca este gătită introducând o frigăruie metalică. Nu ar trebui să existe un amestec de tort crud pe frigărui.
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Între timp, bulați sucul de portocale, gemul, anasonul stelat și fructele uscate împreună până când sunt siropoase. Se amestecă maraschino și cireșele conservate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Fructe UscateFructe Uscate
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
GemGem
10
Întoarceți cu grijă budinca pe o farfurie de servire. Îngrămădiți niște fructe din sos deasupra plus anasonul stelat pentru a decora, apoi lingurați peste niște sirop cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
11
Se toarnă siropul rămas într-un ulcior și se servește alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru budinca de ciocolată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista